SUJO ansatte

Senter for undersøkende journalistikk består av fire ansatte.

Per Christian Magnus

Senterleder
Per Christian har jobbet som journalist og dokumentarfilmskaper de siste 30 årene. Han har 15 års fartstid i TV 2 som utenriksjournalist, redaksjonssjef og journalist i Dokument 2, og åtte år i NRK som journalist i Brennpunkt, Dagsrevyen, Her og Nå og NRK Hordaland. 

Han har også produsert en lang rekke prisvinnende dokumentarfilmer.

@: per.magnus@sujo.no
M: +47 414 23 330
Kontakt meg sikkert og kryptert på Signal (app)

Kristine Holmelid

Reportasjeleder
Kristine har mer enn 20 års erfaring som journalist og reportasjeleder. Hun har jobbet som journalist i Bergens Tidende innen en rekke fagfelt, som krim, nyheter, politikk og feature og har vært nyhetsleder for BTMagasinet. Hun ledet arbeidet med magasinets undersøkende og fortellende prosjekter, blant andre Skup-vinner Jannes historie.

Kristine har hovedfag i medievitenskap fra Universitetet i Bergen og er i tillegg lektor i mediefag og fransk. 

Kristine er styremedlem i Fortellingens kraft.

@: kristine.holmelid@sujo.no
M: +47 909 50 320
Kontakt meg sikkert og kryptert på Signal (app)

Fredrik Bjerknes

Stipendiat
Fredrik er stipendiat i journalistikk, og forsker på hvordan teknologi og nye fortellerteknikker påvirker presentasjonen og produksjonen av undersøkende journalistikk.

Fredrik har 12 års erfaring som journalist, pressefotograf og videojournalist. I tillegg er han utdannet lektor i norsk og mediefag fra Universitetet i Oslo.

@: fredrik.bjerknes@sujo.no
M: +47 957 76 111
Kontakt meg sikkert og kryptert på Signal (app)

Regine Olsen-Hagen

Førstekonsulent
Regine er SUJO sin potet. Hun arbeider med innholdsproduksjon, publisering, koordinering og teknisk assistanse. Hun er også et bindeledd mellom SUJO, UiB og Media City Bergen.

Regine har en mastergrad i medievitenskap fra Universitetet i Bergen. Hun har tidligere arbeidet som kundekonsulent i NextGenTel og på desken i TV 2 Sumo.

@: regine.olsen-hagen@sujo.no
M: +47 918 16 052
Kontakt meg sikkert og kryptert på Signal (app)
Våre masterstudenter
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram